Contacte

Fixa :+34 931 038 013 Mòbil : +34 656 316 337 Fax : +34 931 038 013 E-mail : info@laguillarural.com Horaris : 10h a 22h ( tots els dies de l'any )

Si teniu dubtes, i/o comentaris, poseu-vos en contacte amb nosaltres. * Si us plau, llegiu l'avís abans d'enviar-nos el mail.

Avis

Política de protecció de dades de caràcter personal El present formulari de contacte amb LA GUILLA RURAL sol·licita dades de caràcter personal: nom, document d’identificació, telèfon i e-mail, per tal de poder atendre a l'usuari, donant compliment a les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. Aquestes dades poden ser tractades i en alguns casos emmagatzemades en fitxers informatitzats de LA GUILLA RURAL, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas. LA GUILLA RURAL garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades. Per poder exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD, la persona interessada pot dirigir-se a LA GUILLA RURAL.

Com arribar-hi

La guilla rural
1km Muralla Carolíngia digna de veure.
10 km - Folgueroles Museu Mossen Cinto Verdaguer - Calldetenes (on hi ha la ruta dels molins)
12 km - Vic casc antic i la catedral amb pintures de Sert.
14 km - Roda de Ter Ciutat on va néixer Miquel Martí i Pol
17 km - Sant Feliuet i Castell de Sabassona.
25 km - El Magma de Sta. Coloma de Farners
20 km - Pantà de Sau - Parador Nacional de Vic - del Monestir de Sant Pere de Casserres
40km - La Ciutat de Girona d’interès cultural amb un barri vell amb el seu casc antic i el call Jueu